Årets første

Godt nyttår! Årets første ferdige prosjekt ble disse babyvottene. Det meste av de ble strikka i fjor høst en gang, men jeg rakk ikke å bli ferdig med de til anledningen jeg først hadde tenkt. Så da jeg fant de igjen i år med bare en manglende tommel, passet det bra å gjøre de ferdige, og gi de bort til babyen jeg besøkte i går kveld:-)Pattern: 22. Babyvott from the booklet “Selbustrikk”
Yarn: Rauma finullgarn
Needles: 3.0 mm


Here is this year’s first finished project, but it’s more like an ufo from last year:-) I knitted everything except from one thumb last September, but I didn’t give them away as I planned then. So I was happy when I found them last week, and I decided to finish them and give them to the baby girl I visited last evening.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

5 Responses to Årets første

 1. Ruth@ says:

  Hei på deg…
  Søte disse var… det er en liten en som blir varm på fingrene…

 2. mimouna says:

  De var nydelige! Fint mønster og veldig flotte farger.

  Ha en god helg!

 3. mimouna says:

  Glemte å si at jeg har funnet en butikk som selger karamellkaffe, så da har jeg sikret meg en eske. :o)

 4. Elisabeth says:

  Den fineste utgaven av disse jeg noengang har sett!

 5. Livm says:

  Nusselige votter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.