Sokkeparade

Da er de siste julegavene endelig i boks, og jeg satser på at mottakerne ikke er innom her:-) jeg kom på i begynnelsen av desember at jeg kunne strikke noen par sokker i julegaver, og i dag strikket jeg ferdig den siste sokken. Det siste paret surrer rundt i vaskemaskina, og forhåpentligvis tørker det tidsnok til å pakkes og avleveres i morgen:-) Jeg kunne forresten godt tenke meg det siste paret selv, superdeilige koseinnesokker i Eskimo. Det spørs om jeg ikke må strikke et par til meg selv også en gang…Pattern: Blueberry waffle socks
Needles: 3.5 mm
Yarn: Perfect from Sandnes garnPattern: Thuja socks (CO 52 sts)
Needles: 4.0 mm
Yarn: Perfect from Sandnes garnPattern: Lange DROPS sokker i ”Eskimo” med hullmønster
Needles: 8.0 mm
Yarn: Eskimo from Garnstudio


I decided early this month that I wanted to make some pairs of socks for Christmas presents, and today I finally finished the last sock. The white socks will be a bit hard to give away, they are perfect cozy indoor socks, so I really would like a pair for myself:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Sokkeparade

 1. Ruth@ says:

  hei på deg sokker er en vinner i julepakkene …
  ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt strikke år i 2009

 2. bentesin says:

  Heldig er den som får så fine sokker i gave 🙂 De ser deilige ut 🙂
  God jul

 3. Bergir says:

  Så flotte sokker du har strikket!

 4. Monai says:

  Så mange flotte sokker du har laget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.