Selbuvotter

Jeg har denne høsten delt kontor på jobb med ei fra Tyrkia. Nå skal hun reise hjem, og Selbuvotter var selvfølgelig det første jeg tenkte på å gi henne, som et lite minne fra Norge. Om jeg hadde tenkt på denne gaven tidligere ville jeg ha strikket i tynt garn, for jeg liker det best, men for å bli ferdig i tide ble jeg nødt til å velge det kjappeste alternativet. Som alltid når jeg strikker selbuvotter, blir de i minste laget for meg, men jeg tror (etter å ha prøvd så diskret som mulig å sammenligne hennes hender med mine) at de skal passe til mottakeren.Pattern: from an old magazine
Yarn: Mor Aase ren norsk ull
Needles: 3.5 mm

Adventskalenderen går sin gang, i dag var aktiviteten å lime silkepapirbiter på en pappstjerne. Lillegutt synes det er mest morsomt å lime med limstiften, å sette på silkepapirbiter er derimot nokså kjedelig:-) Ellers har helga blant annet bestått av lusekattbaking, og pynting av juletre. (Vi starter tidlig siden vi skal være borte det meste av jula).


I’ve knitted a pair of Selbu mittens for a work colleague from Turkey. She is now going back to Turkey, so I wanted to give her something to remind her of Norway:-) I would have chosen thinner yarn and needles if I had time for that, but since I got this idea in the last minute I had to choose a faster solution.
Today’s task in the activity advent calendar was to glue small balls of paper onto a star. My little boy likes to use the glue stick, but finds it rather boring to put on the paper balls:-) It is fun to see what he likes to do and what he isn’t interested in doing at all.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Selbuvotter

  1. Livm says:

    Vil gjerne få ønske deg og dine en riktig God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.