Herminevotter

Jeg lovte søsteren min et par slike votter en gang for veldig lenge siden, men jeg har selvfølgelig aldri fått somla meg til å begynne. Heldigvis hadde jeg meldt vottene på den kreativ stafetten som foregår på Hobbyforum. Tidlig i desember ble jeg utfordret til å lage dem, og nå er jeg endelig ferdig:-) Så her er vottene dine kjære søster!Pattern: Hermione’s cable-and-bobble mittens
Needles: 4.0 mm
Yarn: Sportsgarn from Trysil Garn


We have a challenge KAL at the Norwegian forum Hobbyforum, and I was challenged to make these mittens. (I promised to make a pair for my sister some time ago, and since I never got around to start on them, I registered them for the KAL).This is my fourth pair, and they are fast and easy to knit, but I make them a bit longer than the original. The finished mittens looks very slim and long, but they are nice on the hands.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Herminevotter

 1. AnnetteK says:

  Lekre votter. De har jeg også planer om å strikke en dag…

 2. sipusa says:

  Kjempefine de ble!
  Bra gjort å få tatt fatt på dem:-D

 3. Erica says:

  Ah, de hadde jeg også tenkt til å strikke, men jeg var så usikker på hvilket garn at jeg la dem bakerst i mekkekøen. Hmm, mer garnslanking? Har du vært på nye Mormors garn ennå? Vi kunne jo avtalt å ta en tur sammen en lørdag?

Leave a Reply

Your email address will not be published.