Engler

Dagens kalenderaktivitet var å klistre stjerneklistremerker på adventslilla kartongengler. Det var ikke helt lett for lillegutt å få stjernene riktig vei, slik at de festet seg på englene istedet for på fingrene, så han gikk lei nokså fort. Men jeg fant fram en sølvpenn, så fikk han tegnet noen sølvkrusseduller i stedet.


The calendar activity today was to put star stickers on paper angels, but it was a bit difficult for my boy to get the stars to stick onto the angels rather than the fingers, so I gave him a silver pen to decorate with instead.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

3 Responses to Engler

 1. sipusa says:

  Ser riktig fornøyd ut på bildet ja:-)
  og englene ble søte!

 2. june says:

  Herlig liten gutt.

 3. Lucja says:

  Wow! The ‘thank you’ – we were only doing what marshals do – look out for each other, anyway it really means a lot spring So it goes. http://portugalfe.vox.com/library/posts/tags/or/ for, Well done..

Leave a Reply

Your email address will not be published.