Sekskanttøfler

Hobbyforum forgår det en kreativ stafett. Man blir utfordret til å lage noe, og når man er ferdig velger man den neste som skal utfordres. Dette er min første utfordring, hekla sekskanttøfler. De var morsomme og raske å lage, men passformen er ikke helt god. Tøflene sitter godt rundt foten foran, men bak buler sekskantene, og det er alt for god plass der. Mulig det hadde blitt bedre med mindre sekskanter. Jeg er derimot godt fornøyd med fargekombinasjonen, så tøflene kommer nok til å bli brukt uansett.Pattern: Hexagon boot slippers
Yarn: Mor Aase superwash, two strands
Hook: 5.0 mm


I’ve made a pair of hexagon slippers, as a part of a challenge at the Norwegian forum Hobbyforum. They where fun and easy to crochet, but unfortunately they don’t have the best fit. They are too lose around the ankles, so I should probably have made the hexagons smaller. But I like the colors, so I will use them anyway:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sekskanttøfler

 1. AnnetteK says:

  Så flotte de ble!!
  Godt jobba!
  Behagelige farger du har valgt deg også. 🙂

 2. Hobbyugla says:

  Så fine de ble. Jeg har aldri sett noen slike, så det er jo litt morsomt å ha noe som ingen andre har 🙂

 3. Monai says:

  Så flotte tøfler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.