Flower basket shawl

Dette sjalet må vel være ett av de mest populære sjalene i blogglandia, og nå var det min tur til å lage ett.  Det var morsomt og ganske raskt å strikke, og nå er det klart til å gis bort til en julemesse. Ett nytt sjal er på pinnene, denne gangen er det Ene’s scarf fra boka Scarfstyle.

Pattern: Flower basket shawl
Yarn: New Zealand lambs wool from 123knit
Needles: 3.5 mm

Ellers har det vært en helg uten lite data. Batteriladern til laptopen min daua på fredag, så nå har jeg kapra mannens laptop. Og jeg merker hvor “avhengig” jeg er av forum og blogglesing, jeg blir nesten rastløs uten. Forhåpentligvis tar det bare et par dager før en ny lader er på plass. Jeg får strikke mens jeg venter…


I’ve knitted a flower basket shawl. It must be one of the most popular shawls, and it was a fun and quite fast knit. So now I’ve started to knit Ene’s scarf from the book Scarfstyle.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Flower basket shawl

  1. LivM says:

    Uansett hvor mange som har strikket det før deg, sjalet ditt ble flott. Snill du som gir det bort! Ha en fin helg.

  2. Hei – titter innom for å ønske deg ei riktig God Jul. Kos deg masse. Nydelig sjal, forresten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.