En gris på vandring

For en del uker siden forsvant denne grisen fra puslespillbrettet til lillegutt, og til tross for min iherdige leting stod hullet til grisen tomt. Omtrent samtidig som grisen ble borte så jeg en identisk gris da jeg hentet lillegutt i barnehagen, men jeg slo meg til ro med at de sikkert hadde samme puslespill i barnehagen. Omtrent samtidig fant vi ut at lillegutt hadde oppdaget at buksene har lommer man kan putte ting i… Og jo mer jeg tenkte på det, desto mer sikker ble jeg på at alle disse tilsynelatende tilfeldige sammentreffene ikke var så tilfeldige allikevel. Så i dag forklarte jeg hele historien til en av pesonalet i barnehagen, men jeg regnet med at det skulle mye til for at jeg skulle se den lille grisen igjen, det hadde jo tross alt gått noen uker, og det fins sikkert en million måter en liten puslespillbrikke kan forsvinne på i en barnehage. Men jammen meg lå den ikke i skapet til lillgutt da jeg hentet han i dag, utrolig! Nå er grisen lykkelig gjenforent med resten av dyra på brettet, og jeg er lykkelig for at hullet på brettet er fyllt:-) Jeg er nok lett å glede:-)


This pig, one of the pieces of my sons jigsaw puzzle, disappeared some weeks ago, and I was not able to find it here at home. This happened about the same time as a saw an identical pig in my boys kindergarten, but I just thought they had the same jigsaw puzzle there. But I couldn’t forget this missing pig, and as I continued to think about the case, I got sure that it had to be the same pig. So today I asked in the kindergarten if they had a leftover pig. And when I got there to pick up my boy they had found it! It is just unbelievable that they actually could find it, there must be at least a billion ways for a small piece like this to disappear in a place like a kindergarten. So the pig is now happy to be back where he belongs, and I’m so happy to see that the jigsaw puzzle has all its pieces.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to En gris på vandring

 1. Grete says:

  For en nydelig historie! Du som lager så nydelige ting, kan kanskje lage en liten bildebok om denne fantastiske situasjonen? Unger er rare, du. Han har nok ordenssans, lillegutten din.

 2. mimouna says:

  Hihi, den puslespillbiten hadde nok hatt mye å fortelle hvis den kunne snakke. Så bra at den dukket opp igjen da.

  Her i huset forsvinner alle LEGO-figurene, de er med når vi går ut men ikke når vi kommer hjem igjen. Kanskje de blir funnet av andre barn og drar videre i samme stil som den tapre tinnsoldaten?

 3. Erica says:

  Ah, da vet jeg hva jeg har i vente etterhvert, takk for advarselen! Min er blitt hekta på Pingu, gjerne midt på natta fra 01.00 til 03.30 – trenger jeg si at jeg er døgnvill?! Må nok slutte å sove på dagtid det avkommet mitt. Så flink familie du har som kjøper flotte gaver til deg!

 4. Torill says:

  Noen ganger har man flaks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.