Småplagg

Lillegutt har fått noen nye småplagg for å holde varmen i de stadig kjøligere dagene. Halsen har han strengt tatt hatt bruk for en stund nå, så det er godt den ble ferdig. Det er utrolig hvor lang tid det kan ta å strikke 10 cm med 2 rett – 2 vrang på pinne 2.5 mm. En periode var jeg neste overbevist om at strikketøyet hadde sluttet å vokse, jeg strikket og strikket, men det var ikke mulig å se det på målbåndet. Heldigvis vokste det litt allikevel, og jeg ble til slutt ferdig. Vottene er samme mønster som retrovottene, og lua er fra nøstebarnboka. Eieren av de nye klesplaggene var ikke like fornøyd med lua som meg, men forhåpentligvis kommer han over skrekken.

Pattern Needles Yarn
Barnelue med øyreklaffar 4.0 mm Two strands New Zealand lambs wool
Felisihals 2.5 mm Indiecita alpaca
Classic Mitten from Folk Mittens 3.5 mm Østlandsgarn


I’ve finished some new clothes for my little boy. The neck warmer should have been finished some time ago, because he really could have used it, at least the last week. But sometimes it takes forever to finish projects with thin yarn and thin needles, I almost believed at some point that the knitting had stop growing, I knitted but it never showed on the tape measure. Luckily it hadn’t stopped growing, and finally it got finished.
The mittens are the same as the retro mittens, and the hat is from the great (Norwegian) book Strikk til Nøstebarn. My boy wasn’t very happy with the hat, but hopefully he will agree wearing it when it gets cold enough…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Småplagg

  1. Så fine plagg du har produsert! Nøstebarnboka er flittig i bruk her også. Søt liten modell også!

  2. Elisabeth says:

    Kjempefine småplagg til en liten sjarmør! Halsen som Felisi har designet er omtrent lik den jeg har strikket i mange år, og som står i en Strikk Tilbehør – bok. Den er kjempegod. Nøstebarnlua er suveren den også. Har ikke prøvd samme votteoppskrift som du bruker, men de ser veldig gode ut i passformen!

  3. mimouna says:

    Fine ting, selv om gutten ikke så særlig fornøyd ut. Det hadde vel kanskje ikke vi gjort heller hadde vi blitt iført en tykk ull-lue innendørs i varmen. *fnis* Den blir nok god når han skal ut på tur.

  4. AnnetteK says:

    Så flotte ting du har strikket, nå holder han varmen selv om det blir kaldt ute 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.