Hurra for meg

En av de fine tingene med å ha bursdag er at man får fine pakker! Dessuten har jeg og min kjære vært ute og spist alene, for første gang siden lillegutt ble født:-)
De flotte bøkene er fra svigers. Det er fantastisk mange flotte votter i votteboka, og jeg gleder meg også til teste ut å sy barneklær, har hørt mye bra om den boka også.
Resten av gavene er fra gutta mine; garnvinde og nøstemaskin, og en håndtein. Det er jo en drøm å nøste hesper med det utstyret (og hadde posten klart å levere pakker så hadde jeg hatt mye garn å nøste opp også:-( ). Jeg har aldri prøvd å spinne garn selv før, så det blir spennende å se om jeg i det hele tatt får til å bruke håndteina, men uansett må det nok leses og studeres først, og kanskje finner jeg noen som kan gi meg litt starthjelp også.
Det synes kanskje ikke så godt på bildet, men min kjære har tegnet et flott kort til meg, en pinnemenneske-utgave av meg selv som strikker. Skal se om jeg får scannet det og laget ny avatar 🙂
Forresten tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått her og på forum!

Today is my birthday, and one of the good things about birthdays is that one gets presents:-) I got the great books from my parents in law. The mitten book has so many nice patterns, and I also look forward to try to sew something from the danish child clothes sewing book.
From my husband and my little boy I got a yarn swift, a ball winder and a spindle. It so easy and fun to wind the yarn when one got the right equipment! I have never tried spinning yarn before, so it will be interesting to see if I can get it to work:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hurra for meg

 1. Hobbyugla says:

  Gratulerer med dagen i går! Votteboka så skikkelig spennende ut. Ha ei fin helg 🙂

 2. Nunne says:

  Koselig blogg!
  Men jeg spør deg også, kan du KONTstrikking?

 3. Nunne says:

  Huff, skulle jo gratulere med vel overstått. Snill mann du har, han vet hva du ønsker deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.