Ferdig Sweetheart!

Etter iherdig strikking ble jeg heldigvis ferdig med kjolen i siste liten, så i kveld ble den overlevert til ei lita prinsesse. Jeg ble godt fornøyd med resultatet (etter å ha kommet over symmetriproblemene), og kjolen var morsomt og rask å strikke. Jeg har dessuten sjekka at det går fint å vaske New Zealand garnet på ullprogrammet til AEGen vår, med ullsåpa fra Nøstebarn, og på laveste sentrifugeringshastighet. (Jeg ble faktisk rosa på fingrene av å strikke med garnet, så det er nok en veldig god idé å vaske plagg av NZ-garnet godt før det brukes.)

Pattern: Sweetheart
Needles: 2.5 and 3.0 mm
Yarn: New Zealand lambs wool, dark fuchsia

I finished the dress in the last minute (as usual when I have a deadline for my projects), and today it was given away to a beautiful little baby. I’m very pleased with the result (despite the symmetry issues), and the dress was fast and fun to knit. I also took the opportunity to check that the yarn (luckily) doesn’t felt with the wool program on our washing machine. I would in fact strongly recommend to wash thoroughly (by hand or machine) clothes made with this yarn, my fingers went pink when I was knitting with it.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ferdig Sweetheart!

 1. Elisabeth says:

  Å, så nydelig den ble! Jeg liker så godt den kjolen, har oppskrift, men har enda ikke strikket den. Ser så mange fine varianter av den for tiden, så nå må jeg snart til her… God helg!

 2. turvid says:

  Kjempesøt kjole!

 3. Lene says:

  Hei!
  Jeg sitter og leter etter oppskrift på babykjole, og så kom jeg over denne kjolen. Ville bare si at den var utrolig nydelig!
  Jeg har prøvd å finne mønsteret, men bloggen du refererer til eksisterer dessverre ikke lenger. Jeg ser jo at det er lenge siden du strikka den, men du skulle ikke tilfeldigvis vite om bloggen fremdeles eksisterer, bare med et annet navn?

 4. Stephan says:

  You post interesting content here. Your page deserves much bigger audience.

  It can go viral if you give it initial boost, i know useful tool that can help you,
  simply type in google: svetsern traffic tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.