Et eple om dagen…

Hva gjør man når man har sofaen full av prosjekter, og strikker som en gal for å få ferdig nok varmt tøy til lillegutt før høsten setter inn for fullt? Jo, man strikker et epletrekk! 🙂 Jeg kom over mønsteret på Ravelry, og kunne ikke la være… Fantastisk morsom idé, og det var akkurat et slikt prosjekt jeg trengte nå; morsomt, og ferdig på under en time. Nå blir det gøy å ta med eple på jobb. (Dessuten slipper eplet å rulle seg inn i rusket nederst i veska, og behøve omvask når det skal spises).Pattern: Apple cozy
Yarn: Paris from Garnstudio
Needles: 5.0 mm


What do I do when I already have filled the sofa with unfinished projects? I decide to knit an apple cozy! 🙂 I came across this pattern on Ravelry, and I couldn’t resist it. It was just the sort of project I needed now (to get a break from all my big projects like jackets), it was fun to knit, and it took me less than an hour to finish. It will be fun to bring an apple to work now, and the apple will stay clean when it is in the bottom of my purse.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

2 Responses to Et eple om dagen…

 1. Erica says:

  Noen ganger bare MÅ man strikke teite ting med merkelig nytteverdi, spesielt når man er i måstrikkeferdigbarnehagetøy-fasen. Jeg er der selv, og det er kjeeeedelig. Fått noen sykdommer ennå? Jeg er nå ferdig med min 3dje uke med gørr, føles ut som det kommer til å gi seg nå. Det positive er at jeg har gått ned ca 4kg.

 2. kaos says:

  Dammit woman! Eplet ditt er penere strikket enn originalen 🙂
  Velkommen til kontrollkommisjonen sier nå jeg. *fnis*

  takk for i går, forresten er du på ålreit-sau-lista nå.
  kaos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.