Til Elise

Her er settet helt ferdig, det ble overlevert da vi hilste på nydelige Elise for første gang i dag. Jeg fikk til og med tid til å lage en liten bamse i tillegg. (Det vil si, jeg satt og nistrikket i går kveld for å bli ferdig, og heldigvis rakk jeg det). Bamsen var veldig lett og morsom å strikke. Hode og kropp strikkes i ett stykke, og man plukker opp masker langs oppleggskanten til beina, så det er minimalt med montering, og det passer jo meg utmerket:-)


Pattern: Hentesett from Nøstebarn | Bubby from knitty.com
Needles:2.5 mm and 3.0 mm | 4.0 mm
Yarn: Babyull from Gjestal | Pandora from Per Tryving


Finally, I finished the baby set with hat and jacket. I also had time to make a little bear to go with it. We visited gorgeous little Elise today, so last evening I was knitting as a maniac to finish the bear. (So typical of me to start something I really don’t have time for, and then struggle to get it finished on time). But the bear was really fun to knit. The pattern is very well written, the body and head is in one piece, and the ears and legs are knitted after picking up stitches from the body piece, so there is a minimum of finishing.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Til Elise

  1. Kate says:

    Så nydelig babysett, lille Elise er virkelig heldig. Jeg må vel begynne å ta fram det jeg har begynt på, til en liten jentebaby som blir født i juli.

  2. Erica says:

    DER var du ja! Og jeg husker selvsagt avataren din nå, hehe. Flott sett du har strikket

  3. sipusa says:

    Så nydelig hentesett! Og kjempesøtt med den lille bamsen til:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.