Dagene flyr

Jeg har begynt å jobbe igjen etter fødselspermisjonen, og det er deilig å være tilbake på jobb (og blant folk) igjen. Men det har medført at det blir mindre tid til håndarbeid, ihvertfall foreløpig. Og så er det det med våren at det skjer så mye annet. Selv om vi bor i leilighet og bare har balkong, kryr det av frøposer og minidrivhus inne. Her er det solsikker i forgrunnen, tomatplanter bak, og boksen ved siden av er det agaver og aloe vera planter. (Som så mange andre har jeg vært innom stueplanter.no og bestillt banan-, kaktus- og palmefrø i tillegg til agave og aloe vera. De sistnevnte har ikke blitt sådd enda, jeg bør nok vente til det er bedre plass på kjøkkenbordet. Min kjære kremta noe her om at det kanskje begynte å bli nok spirer nå…)

I tillegg strikker jeg på et sett til en nyfødt niese. Prosjektet var lenge hemmelig siden jeg vet at min svigerinne har vært innom her, men nå har niesen blitt født, og jeg regner med at foreldrene har mer enn nok annet å bruke tid på enn å lese bloggen min, så da kan jeg jo vise fram litt. Det er hentesettet fra Nøstebarn-boka, jakka er ferdig strikket, men mangler litt montering, og så er det lue på pinnene. Det kommer nok et ferdig-bilde her om ikke så lenge:-)


Our little boy is soon turning one year, so I have started to work again, and my husband is staying home for some weeks. It is great to be back to work, and to meet colleagues again. Unfortunately, it has been (way too) little time for crafting, but I guess there will come better times for crafting. It is also so much other to do in the evenings now as the spring is here. We live in an apartment with only a balcony, but our home is floating with packets of seed, and mini greenhouse, we are so much looking forward to spend time on a balcony (hopefully) filled with flowers and vegetables.
When it comes to crafting I have currently been knitting on a baby set for a newborn niece, and now as she is born I guess her parents have enough other things to do than spending time here, so I guess it will be safe to show all little photo. It the set called “Hentesett” from the book Strikk til nøstebarn (only available in Norwegian), I have finished (at least the knitting of) the jacket, there are some finishing left. I have also started on the hat, so I guess there will be a report on the finished result soon.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit, misc. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagene flyr

  1. marie says:

    Du får sjekke bloggen min. 😉

  2. Kate says:

    deilig med vår og se at det spirer og gror.

Leave a Reply

Your email address will not be published.