Believe it or not…

Gjett om min kjære ble ekstra overrasket da han åpnet bursdagsgavene sine på senga i dag tidlig, og linux-skjerfet dukket opp. Jeg begynte på det for to og et halvt år siden, og flere ganger har min kjære lurt på når det blir ferdig. For å være ærlig så har jeg lurt på det selv også. Men for noen måneder siden fikk jeg ideen om å endelig få fullført dette skjerfet som en overraskelsesgave, så jeg har strikket på det i det skjulte; på syklubbmøter og når lillegutt har sovet på formiddagen. Jeg synes resultatet ble bra, skyggestrikkeffekten er veldig morsom. Dessuten kan jeg merke av enda et prosjekt som ferdig i mitt selvutnevnte “bli kvitt ufoer”-år.


Pattern: Linux scarf
Yarn: Vestlandsgarn from Gjestal, 5×50 gr of each colour
Needles: 3.5 mm


I have actually managed to finish this Linux scarf which I started to knit two and a half years ago. It is made for my husband, and he has frequently asked when I’m going to finish it. And to be honest, I have asked myself the same question. But since it is my husband’s birthday today, I got the idea that I wanted to give him this scarf as an extra surprise present. So I have secretly knitted on it for a couple of months, and it feels really good to finally have finished it. And my “get rid of ufos”-year is still going well:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

5 Responses to Believe it or not…

 1. AnnetteK says:

  Utrolig stilig!!!
  Bedre sent enn aldri er det jo noe som heter 😉

  “Bli-kvitt-ufoer”år, høres ut som noe jeg burde ha hengt meg på, men da skulle jeg hatt mer tid til strikking 😉
  Lillegutt her i huset syns det er så moro å være våken på dagen, så de korte duppene han har, må jeg bruke på husarbeid, og når jeg er kommet så langt at jeg kan finne fram strikkinga våkner han igjen… Men jeg får da strikket litt etter at han har sovnet på kveldene, før jeg er stuptrøtt selv.
  Jaja, da er det en trøst å vite at Ufoene faktisk ikke løper fra meg 😛

 2. Ingrid says:

  Wow! *imponert*

  Artig å se at det ble ferdig til slutt!

 3. Emmeline says:

  Jeg er målløs—FOR et prosjekt, det er jo bare imponerende og jammen ble det knallstilig tilslutt også:)

  Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

 4. frk.badegakk says:

  Jeg er ikke noen linux fan, men det skjerfet var jo helt knall!!!!!! Jeg ble begeistret her jeg sitter, og det skal litt til tidlig en fridag;)

  Ønsker deg en flott onsdag!

 5. Ingrid says:

  Dette skjerfet var artig. Jeg har også en “Linuxgubbe” og tenkte nå å strikke disse vottene.

  http://flibbertigibbetbunny.blogspot.com/2008/06/geek-mittens-chart.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.