Thank you!

Tusen takk for alle tilbakemeldinger på votteoppskrifta mi! Jeg tenkte da jeg la ut oppskrifta at kanskje noen få ville like den og strikke vottene, ikke i min villeste fantasi hadde jeg tenkt at 350 folk på ravelry kom til å køe oppskrifta. Så nå sitter jeg her og er litt nervøs egentlig, og lurer på hvordan folk liker oppskrifta og om de blir fornøyd med resultatet. Så jeg vil mer enn gjerne ha tilbakemeldinger av alle slag.

Jeg har i det siste arvet en del ting etter min kjære bestemor som døde i januar. Blant annet denne dukka fra 50-60 tallet(?). Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om den er fin og nostalgisk eller rett og slett litt stygg.. Uansett må den ha klær, og etter litt googeling kom jeg over bloggen PurlyQ hvor det ligger ute et hefte med dukkeklær fra 50-tallet. Oppskriftene er for litt mindre dukker, så jeg må improvisere litt underveis. Dessuten er jeg en latmannsstrikker som vil strikke mest mulig på rundpinne og i hele stykker, i motsetning til oppskriftene der alt skal strikkes i forstykker og bakstykker. Trusa er som dere ser ferdig. Det er en kjole på pinnene, og jeg har også planer om kåpe og lue, alt fra linken over.
Men kjenner jeg meg selv rett tar det tid før jeg er i havn. Det er jo mye annet på pinner her også, blant annet “Spring shawl surprise”-sjalet som ikke har blitt rørt siden slutten av januar. Dessuten er det flere barselgaver som må strikkes før babyene melder sine ankomster.


Thank you so much for all the comments on the mittens! When I published the pattern I thought that maybe a few people would like to knit the mittens, I didn’t in my wildest imagination think that 350 people would queue this pattern on Ravelry. So now I’m a bit nervous, wondering how you all will like the pattern, and how you will like your finished results. I really would like to know if you have comments, questions or suggestions for improvements of the pattern.

Lately, I have inherited many things from my dear Grandmother, who passed away in January. Among the things I’ve got is this doll, I guess it is from the 50s or 60s. I cannot decide whether the doll is nice and nostalgic, or if it is a bit ugly. Anyhow, she certainly needs clothes, so after some googeling I came across the blog PurlyQ where you can download a complete pattern book with doll clothes from the 50s. As you can see the doll has got underwear, I’ve started to knit a dress, and I also want to make a coat with hat. But I know myself good enough to realise that it will take some time before the doll has got a complete wardrobe.
I already got many projects on my needles. I want to continue with the shawl in the Spring Shawl Surprise kal, and I have to make presents for new babies who will be born during the summer.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

2 Responses to Thank you!

  1. LivM says:

    Å dette er jo “min” dukke! Nå ble jeg aldeles hensatt til barndommen (gammel som jeg er) Dukken er skjønn må vite! Strikk noen nyedelige klær til den da!

  2. Ingrid says:

    Vottene er knallfine, så jeg skjønner at folk har køet dem. Jeg har aldri strikket votter før, så jeg tar ikke sjansen på å gå løs på dem nå. Kanskje en gang i framtiden. God påske!

Leave a Reply

Your email address will not be published.