Forandring fryder

Vi trengte noen bokser til å oppbevare all verdens småting som ellers flyter rundt i stua, og for en stund siden kom jeg over disse blå boksene i en lokal butikk her. Siden vi ikke hadde planer om en snarlig Ikea-tur, kjøpte jeg dem med tanke om å trekke dem om på et eller annet vis. Så jakten etter noe passende å trekke dem med fortsatte på det lokale senteret, og på Rimi (av alle steder) fant jeg dette gavepapiret. Jeg ble superfornøyd med resultatet (selv om gavepapir kanskje ikke er det mest holdbare materialet), mannen i huset er derimot ikke helt overbevist om at dette er en forandring som fryder. Han synes nok at boksene var vel så fine når de var blå, men hva vet vel han om interiørtrender…:-)


Før


Etter

Jeg har også heklet et trekk av hyssing til et syltetøyglass jeg har spart på, sånn at det kunne fungere som et glass for penner og saks i stua eller på databordet. Det ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, for det første var selve glasset litt for høyt (ja, jeg kunne jo ha sjekka det før jeg begynte å hekle), og trekket ble heller ikke helt slik jeg hadde tenkt meg, men det gjør vel nytta si. (Eller kanskje det hadde vært like fint med pennene rett i glasset uten trekk..)


I bought some smaller boxes to hide away the bits and pieces which normally float around in the living room. I wasn’t too happy with the colour and decor on them, so I wanted to wrap them with some paper or fabric. At the local grocery store (among all places) I came across this gift wrap paper, and I’m so thrilled with the result (even though gift wrap paper isn’t the most solid material) . My husband, on the other hand, is not conviced that the boxes look better now than before, I suspect that he rather would have liked to have them the way they where.
I have also crocheted a cover for an empty jar, to have pens and scissors in, but it didn’t really turned out the way I had in mind. I’m not even convinced that the jar is better of with the cover than without. We’ll see how for how long it stays on.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet, misc. Bookmark the permalink.

2 Responses to Forandring fryder

  1. I love the paper on your boxes, they seem very classy. In the picture of your jar I noticed the Ole Brumm books but was very confused for a moment about some “new” A.A. Milne that I’d missed. When I was little I loved him so much, although Eeyore has always been my favorite.

  2. lises says:

    Jeg synes både boksene og hekleetuiet ble kjempeflotte, jeg! Og så klart boksene ble mye tøffere etterpå!

Leave a Reply

Your email address will not be published.