Stoffposer

I påvente av at garnet til Spring Shawl Suprise skal komme i posten har jeg tatt fram symaskina. Jeg har ikke rørt den siden før lillegutt ble født i mai, så det var morsomt å sy litt igjen. Det er flere ting “in progress” her, det første som ble ferdig var disse posene. Det er mange som har sydd slike, mine er helt enkle og ikke spesielt spennende. De huser lys og telys, og den minste (som ikke engang har fått innsydde hjørner fordi den da hadde blitt så lav) inneholder ymse småting som trengte et sted å være istedet for å flyte rundt. Nå ser det med ett så mye ryddigere ut i hylla i stua.


I have been sewing a bit lately, while waiting for my Zepyr for the Spring Shawl suprise to arrive from the US. I have several ongoing projects, and these fabric containers were finished first. They are containing candles, tea light candles, and one of them is just filled with small bits and pieces which normally are floating around in our living room.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

One Response to Stoffposer

  1. Monika says:

    Do you have a pattern for these great looking “containers”?

Leave a Reply

Your email address will not be published.