Spring Shawl Surprise 1st clue

Jeg er ferdig med første del av Spring Shawl Surprise, og det er veldig morsomt å bryne seg på et komplisert mønster. Men jeg henger litt etter, clue 4 kommer i morgen så det er bare å strikke på her:-) (Denne kalen er stengt for nye påmeldinger, men på slutten av mars, når vi har fått alle cluene åpnes gruppa på nytt)

Hvis noen savner del tre av symaskinproduksjonen, så kan jeg berolige med at de tingene fortsatt mangler siste finish, de blir nok ferdige en vakker dag skal du se:-)


I’ve finished the first clue of the Spring Shawl Surprise. It is such fun to knit with this challenging pattern. But I have to speed up, clue 4 comes tomorrow. (The kal is closed for new members, but in March when we have got all the clues, the group will reopen)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Spring Shawl Surprise 1st clue

  1. Mon@ says:

    Så fint sjalet ditt blir. Morsomt å strikke dette synest jeg, og kjekt å se andre sine sjal. Ha en fin dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.