Smekke (Baby bib)

Det er mye babysnakk her for tida, en vakker dag dukker det vel opp noe som ikke er til lillegutt… Men nå var det altså smekker som var behovet, for her tilgrises en smekke om dagen, og det er sjelden den er så lite tilgrisa at den kan brukes neste dag. Jeg har aldri kasta meg på klutstrikkefarsotten som herjer i bloggverdenen, for jeg har tenkt at jeg ikke gidder å bruke tid på å lage noe som skal brukes til å tørke opp søl. Men nå har jeg latt prinsippene mine fare, og har i mangel av smekker strikket en… Jeg hadde opprinnelig tenkt å bare strikke rillestrikk for å ha det som hjernedødt tv-arbeid, men så ble det for kjedelig, så jeg strikket inn litt tekst.

Pattern:None, but I guess it is inspired by other knitted bibs I’ve seen.
Needles: 3.5 mm
Yarn: Mor Aase bomull (cotton)


I never ever thought I would knit a bib. I never got hooked on the idea of knitting dishcloths, because I didn’t want to spend time making something which purpose is to clean up spill. The same rule should apply for bibs, but my little boy messes up one bib a day, and since I didn’t find any cheap bibs in the local stores I broke my own rule. I am quite happy with the result, but it might be the first and the last you’ll see here 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Smekke (Baby bib)

  1. Marita says:

    Denne synes jeg var kjempesøt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.