Små votter til små hender (Finished baby mittens)

Da har jeg fått ferdig to par votter til lillemann. Etter to forsøk på votter med fletter, gikk jeg lei flettene, og strikket istedet noen helt enkle med striper. Jeg strikka parene like, men med ombytta fargerekkefølge, så parene kan jo i grunnen blandes også. Jeg ser for meg at det kan være greit når man står på farten på vei ut, og mangler en vott. De er litt store nå, men jeg strikket de sånn for at de skal vare en stund. Lillemann har prøvd vottene, og de så ut til å falle i smak 🙂Pattern:Improvised
Yarn: Babygarn from Trysil Garn
Needles:2.5 mm

Jeg har planer om flere klær til lillegutt, en lue er allerede på pinnene. Det er den gode gamle typen med spiss foran, men til forandring stirkkes den horisontalt og ikke vertikalt. Det var egentlig mye morsommere å strikke den denne veien, jeg synes det var nokså langtekkelig å strikke samme type lue vertikalt. Jeg har også planer om to ullbukser, en nøstebarn-trøye og en nøstebarn-body

I have finished two pair of baby mittens. After the two test mittens with cables, I gave up the cables, and decided to knit just very simple and plain mittens with stripes. The two pair are quite similar, the only difference is the order of the colours, so I can mix the mittens without thinking of pairs. I guess that will become handy when we are on our way outside and cannot find the other mitten.
I’ve also started on a baby hat for our baby. This model is a classical Norwegian type, but this time it is knitted horizontal and not vertical as it normally is, and I find it much funnier to knit the hat this way.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

4 Responses to Små votter til små hender (Finished baby mittens)

 1. trultelene says:

  Heia.. herlige votter i en nydelig farge, men må jo si at modellen var hakket nydeligere..
  Ha en fortsatt kreativ og herlig helg.

 2. sipusa says:

  Fine søte votter, ser definitivt ut til å falle i smak ja;-)

 3. lises says:

  Fine votter og en herlig gutt!

 4. ohelene says:

  Så fin han er! Og heldig som får så mykje mjukt heimelaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.