Det har vært stille her en stund…

… men ikke uten grunn:-) 1. mai flytta vi inn i ny leilighet (der vi ikke har hatt nett før nå). Vi rakk å pakke ut og ordne en god del, før vi ble foreldre til en gutt tidlig om morgenen 4.mai. Han var 51 cm lang og veide 3224 gram da han ble født, og på bildet er han et par dager gammel. Det har ikke blitt så mye tid til håndarbeide foreløpig, men jeg regner med at det tar seg opp igjen bare vi får enda litt mer rutine i hverdagen:-)


It has been quiet here for a while, but not without good reasons:-) We moved to a new apartment May 1st (where we got connected to the internet two days ago), and three days later I gave birth to a son. He is two days old on the photo. It has not been time for any crafting yet, but I hope I will be crafting again soon, we just have to get more used to the situation of beeing parents first.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

9 Responses to Det har vært stille her en stund…

 1. Petunia says:

  Hei igjen! La igjen en hilsen på HF, men måtte ta turen innom bloggen din for å se om du hadde lagt ut bilde av “nurket” og der var han ja! Så nydelig!!! Gratulerer så mye!!! Det er en herlig og travel tid du er midt opp i nå og jeg synes det er tøft av deg å flytte samtidig. men må man så må man. Nyt dagene fremover med lille gutten…De vokser så fort…Snart har de vokst deg over hodet og det har ikke samme effekten å “kjefte i oppoverbakke”…
  Har selv en gutter på 19 og på 8 år.. Synes ikke det var lenge siden eldstemann løp rundt med bleier på seg…

 2. sipusa says:

  Så god og fin liten snupp:-D Og med et blikk som sier “mer enn tusen ord” som de sier;-)

  Litt sånn: oi, er dette verden, så rart… litt skummelt…? ..hvor er mamma!?

 3. malla says:

  Gratulerer med guten! Ta godt vare på tida saman med han , det blir tid å strikke seinare.

 4. Elisabeth says:

  Gratulerer såmye med den skjønne gutten 🙂 Ta vare på dagene og hverandre framover…..

 5. LivM says:

  Ikke rart at strikketøyet får hvile nå. Gratulerer så mye med en herlig liten gutt!

 6. Lise says:

  Nydelig gutt, gratulerer kjempemye!

 7. Lilje says:

  Gratulerer så mykje med guten! Kos dykk, tida går veldig fort når ein har ein slik liten ein..

 8. rigmor says:

  Gratulerer med gutten. Så nydelig han er. Jeg ble bestemor til en liten gutt samme dag. Moro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.