Hermegåsa kommer

De fleste har vel sett både bosniatøfler og russelester før. Det er rart med sånne farsotter som dukker opp i blogg-/forum-verdenen, ting som man bare MÅ lage selv også. Her er mine utgaver i babystørrelse, eller det vil si at det er uvisst om bosniatøflene noen gang vil passe på noens føtter eller om de er totalt feilproporsjonerte, ettersom jeg bare justerte ned oppskriften til MaritaBK og håpet på det beste, uten egnede barneføtter å prøve på underveis.


Here are my versions of Bosnian slippers (left) and “russelester” (right) in size to fit 1-2 years old. These socks have been very popular among Norwegian bloggers, and I of course had to try to make them myself. That’s a funny part about reading forums and blogs, sometimes I just have to make something just because every one else have made it.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hermegåsa kommer

  1. RedRobin says:

    Hei! Har vært og sett meg litt rundt i bloggen din. Så mye fint du lager! :o)
    Hermegåsa synes jeg forøvrig er et skikkelig trivelig dyr….hihi…. Hun er vel en fjern kusine av lommelerka tror jeg? :o)

    Ha en finfin torsdag og en god helg!!

  2. Marianne G says:

    Hellandussen for noen gossine tøfler. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min og riktig god helg til deg også.

Leave a Reply

Your email address will not be published.