Forsøk på pulsvarmere

Jeg fikk lyst til å strikke pulsvarmerne Dashing fra den nye utgaven av Knitty, men etter å ha strikka ferdig nesten en hel pulsvarmer fant jeg ut at jeg ikke helt likte mønsteret, jeg synes det ble for kjedelig med så få og store fletter, dessuten ble det nokså store hull når flettene består av fire masker. Enda så godt jeg prøvde å stramme, ble hullene, som dere ser, så store at jeg får pekefingeren i gjennom, hvis det fins et eller annet lurt triks jeg ikke vet om for å redusere problemet så vil jeg gjerne få vite om det:-)


Designeren skriver i innledningen til mønsteret at disse ble laget etter forespørsel om å få en mindre feminin utgave av hennes tidligere pulsvarmere Fetching, men det var visst den mer feminine utgaven jeg var ute etter, så jeg har begynt på disse i stedet. Men siden jeg var godt fornøyd med lengden på Dashing, så har jeg strikket flere fletter enn i orginalen, og jeg kommer til å strikke så delen over hånda også blir lengre. Den som følger med får se hvordan det blir til slutt:-)


I wanted to knit wrist warmers, so when I saw the pattern Dashing from the newest edition of Knitty, I started to knit them. I almost finished the first wrist warmer when I realised that I didn’t like the result entirely, I wanted something more feminin. I also had problems with the cables. There are large holes there, even though I tried to knit as firmly as possible, maybe there is some trick I don’t know about? Anyway, the designer says in the introduction of the pattern that these warmers are a more maskuline version of her earlier pattern Fetching, so now I have started on Fetching, but with some changes. I was happy with the length of Dashing, so I have knitted more cables than in the pattern of Fetching, and I will also make the part over the hand longer.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

3 Responses to Forsøk på pulsvarmere

  1. Elisabeth says:

    Den feminine utgaven blir lekker! Og fargen var jo bare lekker….

  2. LivM says:

    Denne blir du nok fornøyd med, for den var jo flott! Ønsker deg en riktig God Påske!

Leave a Reply

Your email address will not be published.