Ferdig!

VM-prosjektet er ferdig og jeg rakk det før fristen gikk ut 23.59 natt til i dag. Så nå er linux-genseren til mageboeren klar, det er klart at babyen må ha en slik genser når den har sånne nerdete foreldre:-)

Og her er et bilde av genseren sammen med genseren til den vordende far, så de vil matche hverandre godt!


The world championship knitalong is over, and I finished before the deadline 23.59 this night. So now the baby will have a linux sweater, the baby must of course have such a sweater when it has such nerdy parents. I have also included a photo with both dad’s sweater and the baby’s sweater, the father and the baby will match each other perfectly:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

8 Responses to Ferdig!

 1. LivM says:

  Det var en kjempeflott genser, dvs to!! Artig, sikker på at pappaen gleder seg stort!

 2. Synnøve says:

  De va bare så tøffe da. Og nydelig håndarbeid.

  Broren min er datafrik og jobber med programmering, og bare Linux er bra nok. Den dagen han evt skulle bli far, så tror jeg jammen jeg må strikke en sånn. 🙂

 3. Frk.Badegakk says:

  For en herlig genser!!!!=D
  …selv er jeg ikke en linux bruker, men jeg ser helt klart nødvendigheten!=P

 4. Sylvia says:

  Så tøffe gensere. Og at den store pingvinen også har litt mage, hi hi….

 5. Elite says:

  Så flotte gensere. De ble kjempefine.

 6. "Lilje" says:

  Kjempefine genserar! 🙂

 7. Trygve says:

  Jeg vil ha en sånn genser!

  Og når jeg blir pappa vil jeg at ungen skal ha en sånn liten en også.

  Anne; Skriv ned!!

 8. Anne says:

  ‘ok’

  😛

  Måtte vise de flotte genserene til samboeren min !

Leave a Reply

Your email address will not be published.