Striper

Ukens tema er striper, og her er mitt bidrag. Kanskje ikke så veldig spennende striper, men valget falt seg ganske naturlig siden det er disse stripene jeg strikker flere av for tida. Jeg har nemlig lagt inn en (forhåpentligvis) siste innspurt på min kjæres linux-skjerf (sist observert her). Dette skjerfet har vært en ufo siden i fjor, men jeg er veldig klar for å få det ferdig nå (og det er han som gjerne vil bruke det også klar for), så jeg håper innspurten varer helt til mål. Jeg har til og med vært så streng med meg selv at jeg ikke har rørt noe annet strikketøy siden skjerfet kom fram igjen fra dvalen, og jeg klør i fingra etter å begynne på nye ting.


The theme of this week was stripes, and here is my stripes. Perhaps not very interesting stripes, but the choice came very natural, since this is what I am knitting on at the moment. This will hopefully very soon be a completed linux scarf for my husband. It has been a UFO since last winter, but I’ve put in some extra effort to get this finished. I have not even touched other knitting projects since this scarf came out from it’s hiding place, so I’m aching for some new projects.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit, misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.