Pakkelapper og en gave

I helga lagde jeg ferdig årets pakkelapper, så nå er det bare å pakke inn gavene. (Og lage ferdig gavene som fortsatt er under produksjon:-) Pakkelappene er enkle å lage, men det tar litt tid å vente på at decoupagelakken og glitterlimet skal tørke. Jeg kjøpte ferdige hvite pakkelapper fra Panduro, printa ut små noteark med julesanger som jeg fant på images.google.no, limte noteark og glansbildeengler på med decoupagelakken, og pynta med glitterlim til slutt.

Jeg har også strikka ferdig en julegave. Jeg har ikke tenkt til å si hva det er i tilfelle det er noen nyskjerrige neser innom bloggen, men det ser nok kjent ut for mange av dere. Skal komme tilbake med bildet av gaven og eier etter jul.


Gift tags and a present.
This weekend I made gift tags for the presents, so now I can start to wrap the presents (and continue to finish the unfinished presents:-) The tags are easy to make, but it take some time for the decoupage glue and the glitter glue to dry. I bought white tags and small angels in a craft store, printet out tiny chrismas carols found after searching images.google.com. I glued the carols and the angels with the decoupage glue, and finally I decorated with glitter glue.
I also finished a present this weekend, but I will not tell you what it is:-) But I promise to show a picture with the present and its owner after christmas.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit, misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.