Heklenålsetui med matchende nålbok

Endelig fikk jeg gjort ferdig heklenålsetuiene og nålbøkene som skal bli gaver til to venninner. (De har forsåvidt vært nesten ferdige nokså lenge, det er ufattelig hvor lang tid jeg må ha for å få somla meg til å sy i fire knapper). Heklenålsetuiene er foret med vatt inni men jeg vet ikke hvor lurt det var egentlig, de var litt vanskelig å sy fordi alt ble så tykt, men så holder de fasongen bra. Men det hadde kanskje blitt vel så fint med vliselin i stedet (eller brukt tykkere stoffer i utgangspunktet). Nålbøkene er som den første jeg lagde. Jeg hadde jo planer om å endre fasongen litt på disse, lage en rundere klaff, men det var det ikke nok stoff til. Men siden stoffet er mer mønstrete her enn på den første jeg lagde så synes jeg ikke at det ser så ille ut heller. (Det er stadig kornete og dårlige innebilder her, det er så mye lettere å bruke mobilkameraet enn å dra fram mannens speilreflekskamera…)


Crochet needle case and needle book
I finally finished the crochet needle cases and with the matching needle books which will be christmas presents for two of my best friends. (The cases have been almost finished for some time now, it is amazing how long time I need for sewing on four buttons). The needle books have the same shape as the first one I made. I wanted to change the shape a bit, but then it turned out that I didn’t have enough of the striped fabric to do something with the shape. But I think the needle book looks better with this fabric rather than the fabric of the first one. (I apologize for photos, they are (as usual) bad indoor photos from the cell phone camera, It is just much easier to use that camera than to use my husband’s Canon 300d camera…)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.