God jul!

Her er den siste ladningen med Tildahjerter som jeg rakk å gjøre ferdig før jul, de ligger nå innpakket og er klare for nye eiere. Jeg regner med at det ikke blir tid til flere oppdateringer her før jul, så jeg vil ønske alle som er innom her en RIKTIG GOD JUL! Og takk for all glede og inspirasjon dere gir når dere legger igjen koselige kommentarer her, når jeg er innom de mange flotte bloggene der ute, og når vi treffes på forumene!

Merry Christmas!
Here are the last four hearts I’ve made for Christmas, they are now gift wrapped and are ready to meet new owners. I guess I will not have time for more updates here before the holiday, so I wish you all a very merry Christmas!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc, sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.