Mr. Sockfish

Da har jeg også laget meg en Mr. Sockfish, til å ha et lite strikketøy i. Mønsteret kan kjøpes hos The Giving Flower, her. Dongeristoffet er fra en utslitt olabukse, og resten av stoffene kommer fra mammas restelager, så Mr. Sockfish vil matche både gardiner og pynteputetrekk der hjemme. Inni Mr. Sockfish er selbuvott-projektet mitt, en vott er ferdig og jeg har begynt på den siste. Jeg gleder meg til å dra rundt med strikketøy i Mr. Sockfish i stedet for i kjedelige plastposer:-) Og som alltid når jeg en sjelden gang syr fant jeg ut at det egentlig er veldig morsomt å sy, så nå har jeg tusen planer i hodet for ting jeg vil lage.


Mr. Sockfish
Yesterday I finished Mr. Sockfish, a bag for keeping a knitting project (for instance a sock project:-). The pattern can be bought at The Giving Flower, here.The jeans fabric comes from an old, worn out pair of jeans, the other fabrics are left-overs from my mother’s sewing projects, so Mr. Sockfish will match curtains and pillow cases back home. The selbu-mitttens are inside Mr. Sockfish, I have finished one mitten and started on the second (really the third if one count the too small mitten). I really look forward to walk around with knitting projects in Mr. Sockfish instead of in a boring shopping bag:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.