Bursdag

Så har jeg blitt ett år eldre siden sist gang:-) Det fine med å ha bursdag er at man får flotte gaver. Da jeg våkna i dag tidlig ventet det gaver fra min kjære, 4 nøster opalgarn og boka Unsynlege trådar i strikkekunsten. Mine første nøster med opalgarn! Gleder meg masse til å teste det ut. Og boka virker kjempespennende, mye om historie bak strikking og hvordan symboler brukes i tradisjonell strikking, kombinert med oppskrifter og teknikker. Boka Folk mittens fikk jeg av mine svigerforeldre tidligere i uka. En bok med votteoppskrifter fra hele verden (eller ihvertfall de delene av verden der man trenger ullvotter), noen av oppskriftene er opprinnelig tradisjonelle votteoppskrifter, mens andre av oppskiftene har forfatteren laget ved å bruke tradisjonelle mønstre fra det aktuelle landet/området fra andre typer plagg, og laget vottemønster ut av det. Det er fare for at det kan bli flere vottepar etter at jeg er ferdig med selbuvottene.


It’s my birthday today, and the nice thing about having birthday is all the nice gifts one gets. This morning I got 4 skeins of opal sock yarn and the book Unsynlege trådar i strikkekunsten about the history of knitting and the use of symbols in traditional knitting, combined with patterns and techniques. All from my dear husband. I also got the book Folk mittens last week from my parents in law. Many nice mitten patterns from around the world, so I might start another pair of mittens once the selbu mittens are finished.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit, misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.