Fantasialong 3

Jeg meldte meg på fantasialong 3 på Hobbyboden. Alongen foregikk ved at vi 20. august fikk oppgitt tema, som denne gangen var “Den lille prinsen” av Antoine de Saint Exupéry, og deretter skulle vi lage noe utfra idéer vi fikk etter å ha lest boka. Jeg kom aldri så langt at jeg fikk lest boka, selv om jeg har hatt boka i flere år. Tror det rett og slett er fordi jeg ikke er så glad i eventyrsjangeren, men jeg leste kjapt et utdrag fra boka, og fikk med meg at en sau er innvolvert i historien. Så dermed satte jeg igang med å hekle en sau. I går var avsløringsdagen for de som deltok (strengt forbudt å si noe om hva man lager før framvisningsdagen) , så da kunne jeg vise fram sauen min. Den ble nesten som jeg hadde tenkt at den skulle være, bortsett fra at jeg ikke er helt hundre prosent fornøyd med hodet, ble ikke helt riktig fasong.


Fantasy-KAL
In august I signed up for a KAL where the topic was given august 20, and the participants were supposed to make something related to the topic, without telling any other what they were making until september 20, where the finished products should be revealed. The topic this time was the book “The Little Prince” by Antoine de Saint Exupéry, I’ve had this book for many years, but I have never read it. I think that it’s because I’m not too found of fairy tales. I didn’t read the book this time either, I just read a short summary. In the summary a sheep was mentioned, so I got the idea for making a sheep. It came out almost as I planned, but I’m not totally pleased with the shape of the head, not so easy to get a sheep face right..

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.