Babysett og loppemarkedfunn

Sist helg besøkte vi vår nye niese, og her er et bildet av jakka og lua jeg strikka til henne før det ble gitt bort. Oppskriften er fra mandarin petit 0605 (sandnes garn). Jeg likte strukturmønsteret godt, men jeg er ikke helt overbevist om at den lua har en helt optimal fasong, men siden jeg har strikket str 6 mnd så kan det ta litt tid før jeg får se settet i bruk.

Vi rakk også innom et loppemarked i helga, der jeg kom over en bunke med gamle Anna-blader. Jeg så at en annen dame på loppemarkedet hadde en bunke med hobbybøker i hendene, så om jeg hadde kommet dit ti minutter tidligere kunne jeg kanskje ha fått fatt i noen bøker også. Men jeg var godt fornøyd med bladene. Selv om i hvertfall gensermodellene i bladene var litt utdaterte (mange enorme gensere i mohair fra 80-tallet), så var det mange fine broderier der, trinn-for-trinn forklaringer på mange forskjellige slags teknikker, og noen enkle og små syprosjekter.


Last weekend we visited our new niece, and this is the set I made for her. I have showed you the jacket before, but here with buttons in the jacket and the matching hat. I liked the rib-pattern, but I’m not sure if the shape of the hat is the best. But since I made size 6 months I have to wait a while until I can see the set on.
We also went to a flee-market last weekend, and I found some magazines with knitting, crocheting and embroidering patterns. I’m happy with the content, even though the there were many large and fluffy sweaters from the eighties there:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit, misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.