Det er liv her altså…

Det har vært stille her en stund, det har vært sommer og sol og vi har gjort unna to ukers ferie. I ferien har vi vært sammen med familie og bare kost oss, men to uker varer desverre ikke så lenge…
Vi reiste fra nettforbindelsen i innspurten av Tour de Tricot, så jeg fikk aldri rapportert om hvordan mitt prosjekt gikk. Men her er altså resultatet så langt, jeg er ferdig med jakka og har såvidt begynt på lua. (24. juli hadde jeg strikket bolen opp til ermene, og var neste ferdig med begge ermene).
I helga skal vi endelig prøve å komme helt i orden i leiligheten vår, men jeg skal nok få tid til å strikke og hakke litt også.

It has been quiet here for a while, we have enjoyed the summer and we’ve been on holiday for two weeks. We travelled away from our internet connection at the time the kal “Tour de Tricot” was ending, so I didn’t have the possibility to report how I was doing. But here you can see the result so far, I’ve finished the baby jacket (except from buying buttons and sew them on), and I’ve started on the hat.
This weekend we finally have the chance to really get things in order in our new appartment, we have lived with our boxes since june. But I guess I will find time to do some knitting and tunisian crocheting as well.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.