Back in business

Det har vært stille her en stund på grunn av flyttinga, men nå har vi kommet helt i hus på det nye stedet, og jeg har gjenopptatt kontakten med garn og pinner. I helga som var rømte vi fra esker og rot, og besøkte svigers. Det var deilig å bare slappe av en hel helg for første gang siden mai. Der fikk jeg også ferdig mai/juni-sokkene i “6 sox”-alongen. Jeg rakk altså ikke junifristen, men bedre seint enn aldri:-)
Mønsteret hadde kommet bedre fram med ensfarga garn, men jeg synes det bra med flerfarga garn også. Garnet er Nagano fra Gjestal (skulle egentlig hatt Silja i samme farge, men det var det selvfølgelig tomt for i butikken akkurat da), og de er strikket på pinne nr 3.

Jeg har også rukket å melde meg på en ny along, “Tour de Tricot”, der deltakerne skal fullføre et nytt eller påbegynt prosjekt i løpet av “Tour de France”-perioden. Jeg har begynt på et sett med jakke, lue og sokker til en kommende nevø eller niese, og har strikket 3 cm på jakka. Det tar sin tid med bomullsgarn på tynne pinner, men siden vi har ferie i løpet av perioden så håper jeg å rekke det. Strukturmønsteret gjør at det er morsomt å strikke, og så er det ranglanfelling, så monteringa er så og si ikke-eksisterende. (Det er første gang jeg strikker en babyjakke der monteringa er så enkel, vanligvis så strikkes forstykkene og ryggene hver for seg, og ermene fram og tilbake i stedet for rundt, og jeg har ofte lurt på hvorfor de må gjøre det så tungvindt. Så jeg gleder meg til å se hvor grei denne jakka er i forhold.)


We finally finished moving, and all our stuff is now in our new place. I actually have time to knit, crochet and sew again, so I guess some of the boxes will remain unpacked for a while, I really need to craft!
Last weekend we ran off to my parents in law, just to relax and get away from the boxes. There I managed to finish the may/june-socks in the “6 sox”-knitalong, and I made some squares for the afghan in tunisian crochet. I am a bit behind with the squares as well.
I have also signed on for a new knitalong, “Tour de Tricot”, where one is supposed to finish a new or old project in the duration of “le Tour de France”. I have started on a set with jacket, socks and a hat, for a new niece or nephew

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.