På flyttefot

Vi er i full gang med å flytte våre 42 kvm med ting og tang til vårt nye sted, en sokkelleilighet på 165(!) kvm. Det er nå som vi har begynt å pakke alt vi eier i esker at vi innser hvor mange ting vi egentlig har. Vi har begge hobbyer som krever utstyr av ulike slag, og vi har lassevis med bøker. Og etter at man har pakket ned alle disse tingene, så er det ikke tomt, nei, da er det igjen en slags grøt av papirer, som man ikke vet om man skal kaste eller ta vare på litt til, og alle mulige slags småting som ikke har noen fast plass eller bruksområde, men som kanskje kan komme til nytte en vakker dag.

Siden vi ikke flytter særlig langt bruker vi kveldene til å fylle noen esker, som vi så kjører over til den nye leiligheten. Det betyr at det er svært lite igjen av kvelden til håndarbeid, så det er derfor bloggen står litt stille for tida. Men jeg prøver å få strikka ferdig den siste maisokken i “6 sox”-alongen, har bare igjen selve foten på sokken nå. Hakkelappene for mai derimot rakk jeg å fullføre før det ble juni, og sånn ser de ut:

Etter at sokken forhåpentligvis har blitt ferdig skal jeg fokusere på å få ferdig det påbegynte hekla prosjektet i forrige post. Som Virtuella gjetta så er det snakk om en bamse, men ikke en hvilken som helst bamse, han eier nemlig denne honningkrukka og har denne bestevennen:-)


We are now moving from our small apartment of 42 square meters, to another one with 165 square meters. It takes a lot of time to put all our stuff in boxes, because we have so many things. We are not moving very far though, so we just fill up some boxes and drive them to the new place, each evening after work. So there is not much time left of the evening to knit, sew or crochet. But I managed to finish the May squares of the afghan on time, and I’m currently working on finishing the last May sock in the “6 sox”-kal. When the sock is finished, I will continue to work on the project from the last post, it will be a bear, to be more specific, the bear that owns this jar of honey and whose got this best friend:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc, tunisian crochet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.