Nok en sminkepung

Jeg har tydeligvis fått “bare må lage japanske sminkepunger”-syndromet, så her er en ny en. Man kan jo spørre seg hva jeg skal med alle disse smikepungene, spesielt tatt i betraktning at sminkebruken min er svært moderat, men jeg tror nok denne ender som bursdagsgave. Oppskriften fins her, og det veldig fascinerende at det er fullt mulig å følge en japansk oppskrift uten å kunne et eneste japansk tegn. De er flinke til å ha mange bilder eller tegninger i oppskriftene sine. Hvis du vil få mer japansk inspirasjon er dette et godt sted å begynne.
For de som savner å se ting som er strikket eller heklet her, så kan jeg berolige med at det er aktivitet med strikkepinner og heklenåler, så det kommer forhåpentligvis snart noe å vise fram på den fronten også.


Yet another cosmetic bag
I just have to make Japanese cosmetic bags these days, so here is another one. The pattern can be found here, and it is amazing that one can make something from a Japanese pattern without knowing any Japanese, but they have many photos or drawings in their patterns. If you are looking for more Japanese inspiration then this site is a good place to start. This cosmetic bag will be a birthday present, I hardly use any makeup myself so I need a quite limited number of bags like this:-)
I haven’t given up on knitting and crocheting, so there will soon come some things made of yarn in the blog too.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.