Blomsternåler

Jeg ble inspirert av alle de fine blomsternålene jeg har sett rundt omkring i blogger, f.eks her, her og her, så her er min versjon av blomsternåler. Det er en stund siden jeg tenkte ut hvordan jeg ville at de skulle være, og laget maler, men det var først i dag jeg fikk testa ut ideen. Dette er jo greie smågaver, som er raskt og lett å lage. Jeg gleder meg til det blir olajakkevær, så jeg kan ha en på jakka.
Den innerste og den ytterste delen er av filt, der den ytterste delen har tungesting rundt, mens delen i midten er et dobbelt lag med stoff, med tett sikksakksøm rundt. Hvis noen har lyst til å lage akkurat like, så har jeg scanna omriss av malene mine her (men hvis du skriver ut så pass på at det skrives ut i full størrelse ved å se på side-/printer-oppsettet, diameteren på sirkelen er ca 4.5 cm)


Flower pins
I got inspired by looking at nice flower pins in other blogs, for instance here, here and here, so I wanted to make some pins myself. The idea for how I wanted them to be has been ready for a while, and today I got time for making some. These are easy to make, and will make nice gift, and I’m looking forward to put one on my summer jacket.
The pins consist of three layers, the outer and inner layer are in felt, where the outer layer has blanket stitch edging. The middle layer is made of two sheets of fabric, machine stitched together. If you would like to make similar pins I have scanned my pattern here. (But if you print it, make sure that you print in full size, by checking the page and printer setup. The circle should have diameter ca 4.5 cm/1.75 inc)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

3 Responses to Blomsternåler

  1. Gimpelise says:

    Knallfine dei blomsternålene dine. :nikke:

  2. Annette says:

    Ja, de var kjempesøte! Man kan jo dekorere med disse på alt mulig!

  3. Hilde says:

    Nydelige blomsternåler!

Leave a Reply

Your email address will not be published.