Nytt stoff

Jeg har i det siste oppdaga mange flotte utenlandske søm-bloggger, som feks mollychicken, It’s Your Life presents…, og wee wonderfuls, jeg kan sitte lenge å lese i disse bloggene, og jeg blir superinspirert. Så hodet mitt bobler over med ideer til ting jeg vil sy, og jeg håper jeg snart får tid til å plukke fram symaskina igjen. (I vår bittelille leilighet kreves det en del forberedelser for å få tatt i bruk symaskina, som må plasseres på leilighetens eneste bord, så om kveldene har jeg aldri nok tiltak til å få plukka fram maskina. Jeg ender i stedet opp med strikketøyet.) Men siden jeg går og tenker på alle syprosjektene, kunne jeg selvsagt ikke gå tomhendt fra Hansen & Dysvik som jeg stakk innom i går, så her kan fangsten beskues.


New fabrics

Recently I have discovered all these fabulous blogs on sewing, for instance mollychicken, It’s Your Life presents…, and wee wonderfuls, and all of a sudden my head is full of ideas on things I would like to sew. The only problem is that in our very small apartment, only to get to place the sewing machine is difficult, so it is not something I would have time (or energy) to do in a late evening. But since I am walking around thinking about sewing projects I ended up buying some fabrics yesterday 🙂

Be Sociable, Share!
This entry was posted in sewing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.