Oppsummering av helga

Vips så var denne helga snart over også, og ufoene mine vokser saaakte… Jeg prøver å fullføre en ullgenser som jeg begynte på for mange år siden og Linux-skjerfet til min kjære, men det går trått. I stedet begynte jeg på et aldri så lite, nytt prosjekt. Det fulgte med noen ekstra nøster da jeg handla mer garn til hakketeppet, og det er ikke spesielt vanskelig å gjette hva det skal bli… Men foreløpig er det bare en veldig stor prøvelapp, for som vanlig strikker jeg ikke med garnet som er brukt i oppskrifta, så jeg må strikke opp et nøste for å se om jeg har kjøpt nok garn og at strikkefastheten blir grei nok. Det ser lovede ut foreløpig ihvertfall. Shrugen er dessuten et ypperlig håndarbeide på trikken, det tar liten plass og man trenger ikke å ha med oppskrifta.


I’m not supposed to start any new projects this month, at least not before I have finished a couple of my old projects. But when I was buying more yarn for my tunisian crocheted afghan, some additonal skeins popped into my shopping basket… It isn’t hard to guess what it is if you did read my last post:-)

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.