Hakkelapp nr 1

Da var første lapp i hakkalongen unnagjort, bildet er ikke det beste, men lappen ville bare krølle seg sammen så den eneste måten jeg klarte å få den avbildet flatt på var å putte den i scanneren:-) Siden det (forhåpentligvis) kommer 51 lapper til så skal jeg nok ikke lage en post for hver av de, kanskje jeg samler de på en egen side etterhvert.
Jeg hakker med Sportsgarn fra Europris og hakkenål 5mm.
Da var det bare å fortsette med de 3 andre for denne måneden, i tillegg så er jeg med på “Bli ferdig”-måned på Hobbyforum, så det er håp for at jeg blir kvitt noen ufoer i løpet av denne måneden i tillegg til å starte nye.

Today I finished the first square of my afghan in Tunisian crochet, 51 more squares to go…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in tunisian crochet. Bookmark the permalink.

One Response to Hakkelapp nr 1

  1. Grete says:

    Så flott din hakkelapp er.
    Ha ei fin helg :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.