Ferdig!

Endelig ferdig! Ble ganske fornøyd med den også, den er myk og varm å ha på seg. Det er første gangen jeg har laget en bolero, men det kan være jeg snart begynner på en ny en. Vurderer nemlig turtleneck shrugen fra Scarf Style (bilde i bloggene til CamillaS og Alison), har til gode å få testa ut noe fra den boka, og den shrugen (det gode norske ordet shrug: en shrug- shrugen – flere shruger osv…) ser ut til å løse et klesproblem for meg, jeg fryser nemlig oftere på armene og halsen enn på ryggen. Den eneste betenkeligheten er at jeg ikke klarer å avgjøre om det vil se stilig ut på meg eller om det bare blir rart… Jeg får tenkte videre mens jeg går løs på neste ufo i haugen:-)

Finished at last! I’m quite happy with the way it turned out, so I think I will wear this a lot. While I’m moving on to the next ufo I will try to decide whether my next new project will be the turtleneck shrug from Scarf Style or not. I’m not really sure if I will look good in it.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ferdig!

 1. Grete says:

  Så fin den boleroen er. :o)

 2. kate says:

  Lekker bolero. Så pussig at du skulle nevne den turtlenecken, har akkurat vært innom blogen til CamillaS og sett, og spekulerer på den til meg selv.Boka har jeg jo allerede.

 3. Annette says:

  Den ble lekker da.

 4. CamillaS says:

  Den boleroen ble flott! Den ser virkelig deilig ut for å holde varmen i triste kontorlandskap! 😀

  Med så mye ribbestrikk blir turtleneck shrugen bare barnemat for deg! 😀

 5. Marianne G says:

  Så flott den ble.
  Ønsker deg en koselig helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.