Hils på Herr Nilsson

Han har ikke fått noe navn enda, denne karen, så foreløpig får han hete Herr Nilsson. Dette er altså apekatten fra boka “Strikkede leker”, som jeg omsider fikk gjort ferdig. Jeg er ikke akkurat kjappest med sånne her prosjekter med masse monteringsarbeid, mange små deler som skal sys sammen. Jeg er heller ikke så glad i å brodere på ansiktstrekk, synes det er så vanskelig å få det fint, vil gjerne ha det like fint og symmetrisk som på bildet i boka, men det blir aldri helt perfekt. Men det er vel kanskje noe av sjarmen også, at apekatten får sin egen “personlighet”.

Jeg gikk innom en bokhandel i går, og der viste det seg å være salg på en rekke hobbybøker, men jeg klarte å holde meg i skinnet, og kjøpte bare denne ene boka.

Som så mange andre elsker jeg de nydelige Tildafigurene, og boka er bare full av inspirasjon. Jeg får lyst til å lage alt som er der, selvsagt ender jeg vel opp med å bare lage en liten brøkdel, men det er nesten nok å bare vite at boka står der i hylla og at jeg når som helst kan se på de flotte bildene og drømme meg litt bort.

Det jeg holder på med ellers for tida er å prøve å få ferdig flest mulig projekter før hakkalongen starter. Det hopet seg litt opp før jul, alle disse julegavene jeg skulle lage som ikke ble julegaver denne jula i hvertfall. Og i tillegg vil jeg gjerne ha ferdig noen “langtidsprosjekter” som har ligget lenge i strikkekurven (rettere sagt strikkehaugen, jeg har ingen kurv, bare en stor haug:-). Og så vil jeg bli flinkere til å brodere oftere på bunaden, vil prøve å få brodert litt hver dag, lite nok til at det ikke føles som noe ork, og så vil jo resultatet komme sakte men sikkert.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

One Response to Hils på Herr Nilsson

  1. Siv Therese says:

    så søt apekatt du har laget!!!
    synes han skal få fortsette og hete Hr. Nilson jeg!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.