Vottene er i vaskemaskina

Wow, to bloggposter på samme dag, det skjer ikke ofte her:-) Men jeg ble altså ferdig med vottene, og nå surrer de rundt i vaskemaskina. Det er alltid veldig spennende å se resultatet, blir de i passe størrelse med en gang, må jeg vaske de ørti ganger til eller må jeg gi de til noen med mindre hender enn meg? Bildet er ganske dårlig (ja, vottene har tomler, de bare synes ikke…), men ihvertfall sammenligna med halvlitersflaska ved siden av så bør de krympe en del.

Mens jeg venter på at maskina skal bli ferdig kan jeg bruke tida på å sortere garn… Jeg fikk nemlig med meg mammas rester av dmc-garn i helga, problemet er bare at alt er i en eneste stor floke!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.