De ferdige vottene

Etter spent venting på at vaskemaskina skulle bli ferdig, kunne jeg konstatere at vottene ble akkurat passe store, så da er årets første julegave klar. For de av dere som lurer på hvor oppskriften kommer fra, så er det altså fra Allers sitt julehefte, men i stedet for å bruke Pt2 har jeg brukt Gjestals Ullteppegarn som må være en veldig likt. Jeg likte fasongen godt, og det at de går så langt ned på armene, men jeg synes tommelfellinga gjorde at tommelen ble for spiss, så neste gang kommer jeg til å felle annerledes der. Vottene var raske å strikke og jeg tror det kan bli flere av disse under juletreet i år.

Nå som det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb blir det bare dårlige innebilder her, det er bildet uten hender som viser fargene mest riktig, mørk lilla og turkis.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.