Da er det bare å brodere…

Den store floken med broderigarn (bilde 1. nov) har nå blitt forvandlet til små nøster surret opp på pappbiter, jeg ble overraska over hvor mye garn det egentlig kom ut av denne floken. En del av floken var bare trådstumper, for korte til å brukes til noe, men de fleste trådene var det såpass lengde på at jeg tok vare på de. Disse restene er perfekte til små borderier, og før bunaden er ferdig skal jeg absolutt ikke begynne med noe annen brodering enn til nød noen små broderier som blir ferdige på en kveld eller to.
Mamma, du angrer vel ikke på at du ga bort alt dette? 🙂

I helga drar vi til svigers, og Linux-skjerfet er med i bagasjen. God helg til alle som er innom!

Be Sociable, Share!
This entry was posted in embroidering. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.