Nye prosjekter på gang

Det har vært stille her en uke, men nå går jeg helga friskt i møte med nye prosjekter:-)
Først ut er Linuxskjerfet i skyggestrikk. Har aldri strikka i skyggestrikk før, så nå er det veldig spennende å strikke, og se hvordan det blir. Men jeg viser dere ikke skyggeeffekten før jeg er ferdig med hele Tux:-) (Man kan så vidt skimte føttene til Tux på bildet)

Og så har jeg blitt en “six socks”-strikker jeg også. Har prøvd å stå i mot lenge, men det var jo selvfølgelig nytteløst. Etter å ha sett Virtuella vise fram så mange flotte sokker måtte jeg bare til slutt bli med. Gleder meg til å begynne på mosaikk-sokkene, skal begynne straks jeg finner igjen 2,5-pinnene mine. Jeg gikk rundt med de pinnene i stad, klar til å begynne, men på et tidspunkt må jeg ha lagt de fra meg på et lurt sted…Det jeg har brukt mest tid på denne uka er starten på bunaden. Jeg brukte først et par dager på å psyke meg opp til å begynne med dette voldsomme prosjektet, og så har jeg brukt 2-3 timer på disse få små firkantene. Parallellt som jeg broderer på stakken, broderer jeg også på prøvelappen for å øve meg på det øvrige mønsteret.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.