Ferdige sokker

Mitt første par i “six sox”-alongen er ferdig, og det gikk fort unna når jeg først satte i gang. Det var spennende med mosaikkmønsteret øverst og det å strikke hæl på en (for meg) helt ny måte. Den største fordelen med denne måten å strikke hælen på er at man slipper å strikke hælen frem og tilbake på to pinner og så plukke opp masker langs hælen når man begynner å strikke rundt igjen, her skjer alt i ett.

Det jeg derimot var misfornøyd med var hvordan tåa ble, man skulle felle til det var igjen 20 masker, og så sy tuppen sammen slik at det ser ut som om det er strikket. Denne måten gjør at tuppen blir butt, og ikke buet som jeg er vant til. Jeg likte det ikke noe særlig, verken hvordan det ser ut eller hvordan det føles på foten, så jeg tror jeg styrer unna denne tåfellinga hvis den skulle dukke opp i seinere oppskrifter.

Så gjenstår det å se hvor lenge sokkeiveren varer, akkurat nå kunne jeg godt fått den neste oppskrifta i sokkegruppa med en gang, i stedet må jeg vente helt til 1. desember.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.