Trondheimstur

Skal til Trondheim i helga, tar nattoget i kveld. Det er litt pinlig å innrømme det, men dette blir faktisk første gang jeg er i Trondheim, i en alder av snart 25 år. (Hmm.. Bergen og Stavanger mangler visst også besøk fra meg). Regner med at jeg skal få strikka litt på togturen hjem igjen, skulle rekke litt på sju timer:-)

Jeg har strikka litt på votter og lapper til MUG-prosjektet i det siste, så forhåpentligvis blir det noe ferdig å vise fram over helga. Alle har vel fått med seg at det er nytt Knitty ute nå, og min store favoritt er denne jakka, synes den bare er helt skjønn, har alltid ønsket meg en sånn jakke, er nokså svak for flettemønster:-) Men jeg har ikke tid til å begynne på den nå, vi får se når våren kommer…

Be Sociable, Share!
This entry was posted in misc. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.