Hjelp, det er 1.september

Dagen i dag er startdato for vottestrikking, hekling av skjerf og planting av avocado, i tillegg lager jeg lapper til MUG-prosjektet. Her er en liten oppsummering av det jeg gjort i dag.

Jeg fikk ferdig en lapp i dominostrikk til lappeprosjektet. En stund siden sist jeg strikka i dominostrikk, så det var morsomt å gjøre det igjen. Det går dessuten ganske fort ettersom maskene minker på annenhver omgang, og jeg blir ivrigere etterhvert som maskene minker.

Så har jeg heklet en lapp til skjerfet. Jeg hekler med to tråder Siljagarn i en mørk lillafarge (ikke som på bildet i det hele tatt), og heklenål nr 5. Jeg prøvde først med nål nr 4, men var lagt unna heklefastheten, med nål nr 5 fikk jeg derimot det målet jeg skulle ha.

I Hobbyforums vottealong har jeg så vidt begynt på et par votter, men jeg må ut å kjøpe pinner etter vrangborden uansett. Jeg har begynt på et par herminevotter, synes de er så veldig fine. De strikkes i Juvel fra Idena som jeg hadde liggende. Tror kanskje disse blir en gave, og så vil jeg strikke et par røde votter til meg selv.

Avocadoene er innkjøpt, jeg har kommet så langt at jeg har fått ut steinen, og spist litt for mye av den grønne guffa rundt, nå føler jeg meg nesten kvalm… Kom over denne siden her om å dyrke sin egen avocadoplante, håper det som står her er riktig.

Be Sociable, Share!
This entry was posted in crochet, knit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.